ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ
Οδοντιατροι Λαρισα - Οδοντιατρειο Κολώνα Χάιδω-Βασιλική. Οδοντιατρος Λαρισα - Εμφυτευματα Δοντιων - Αισθητική Οδοντιατρική - Λάρισα Κέντρο

ΟΨΕΙΣ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ

ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΝΤΟΧΗ | ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΧΙΣΜΑ

Όψεις Πορσελάνης Λάρισα

Οι παραδοσιακές όψεις πορσελάνης είναι φλούδες πορσελάνης πάχους μισού εώς ενός χιλιοστού, που συγκολλούνται στην πρόσθια επιφάνεια των δοντιών και χαρίζουν όμορφα χαμόγελα. Αντίστοιχα πρέπει να αφαιρεθεί ένα πολύ λεπτό στρώμα δοντιού, όσο το νύχι μας, για να αφεθεί χώρος για την πορσελάνη.

Οι νέες όψεις πορσελάνης έρχονται δυναμικά να προστεθούν στα πιο σύγχρονα όπλα της αισθητικής οδοντιατρικής. Πρόκειται για πολύ λεπτή πορσελάνη σαν φακός επαφής. (ultrathin veneers). Τα δόντια τροχίζονται ελάχιστα (εάν απαιτείται) ή και καθόλου. (minimal prep and non prep veneers). Αν και έχουν τόσο λεπτό πάχος διαθέτουν απίστευτη αντοχή. Ένας λευκός πυρήνας πορσελάνης και συγκεκριμένα διπυριτικού λιθίου, δίνει τη δύναμη στην όψη και στη συνέχεια επενδύεται από πολύ λεπτή φλούδα πορσελάνης που μιμείται τέλεια τις οπτικές ιδιότητες του δοντιού.

Οι πολύ λεπτές όψεις πορσελάνης μπορούν να αλλάξουν το χρώμα των δοντιών μας μέχρι και 5 τόνους, να γεμίσουν διαστήματα ανάμεσα στα δόντια, να καλύψουν δόντια προς τα μέσα, κοντά δόντια, μικρά δόντια. Επίσης όταν ένα χαμόγελο αλλάζει με όψεις πορσελάνης, μπορούμε να κάνουμε συνδυασμό παραδοσιακών όψεων σε δόντια που χρειάζονται τρόχισμα- λίγο πιο πεταχτά ή πιο σκούρα, με όψεις που απαιτούν ελάχιστη ή καθόλου προετοιμασία στο δόντι.

Μέσα από τη λεπτή όψη πορσελάνης περνά το φως, έτσι το τελικό αποτέλεσμα είναι ακόμα πιο φυσικό!

Καλέστε στα τηλέφωνα 241 400 3861 – 6979 221 864 για Διαγνωστικό Ραντεβού στο οδοντιατρείο στη Λάρισα ώστε μετά τη λήψη λεπτομερούς κλινικής εικόνας του στόματός σας να συζητηθούν όλες οι δυνατές λύσεις.

Κολώνα Χάιδω – Βασιλική

Μέγιστη αντοχή με εκπληκτικά όμορφα χαμόγελα

Η τεχνολογία της συγκόλλησης των όψεων πορσελάνης με το δόντι είναι τέτοια που όσο λιγότερο σμάλτο – αδαμαντίνη αφαιρείται, τόσο καλύτερα συγκολλούνται με το δόντι και γίνονται ένα με αυτό. Αν αναρωτιέστε αν σπάνε, σας απαντάμε χωρίς δισταγμό. Δε σπάνε, γίνονται ένα με το δόντι, και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής για 10-15 χρόνια. Δε χρωματίζονται ούτε με τσιγάρο, ούτε με καφέ και είναι σκληρότερα από την αδαμαντίνη.

Χρειάζονται δύο ραντεβού, προετοιμάζουμε τα δόντια, παίρνουμε ψηφιακό αποτύπωμα, στέλνεται άμεσα στο εργαστήριο και στο δεύτερο ραντεβού, συγκολλούνται στα δόντια οι λεπτές φλούδες πορσελάνης.

Όψεις Πορσελάνης Λάρισα ~ Οδοντίατροι Λάρισα ~ Κολώνα Χάιδω-Βασιλική
Όψεις Πορσελάνης
Όψεις Πορσελάνης Λάρισα ~ Οδοντίατροι Λάρισα ~ Κολώνα Χάιδω-Βασιλική
Όψεις Πορσελάνης

Το αποτέλεσμα είναι τόσο φυσικό που δύσκολα κάποιος μπορεί να αντιληφθεί ότι έχετε παρέμβει στα δόντια σας.

Καλέστε στα τηλέφωνα 241 400 3861 – 6979 221 864 για Διαγνωστικό Ραντεβού στο οδοντιατρείο στη Λάρισα ώστε μετά τη λήψη λεπτομερούς κλινικής εικόνας του στόματός σας να συζητηθούν όλες οι δυνατές λύσεις.

Κολώνα Χάιδω – Βασιλική

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ  Α.Π.Θ.

Με Μετεκπαίδευση στα:
Οδοντικά Εμφυτεύματα Ε.Κ.Π.Α.
Αισθητική Οδοντιατρική Α.Π.Θ.

Οδοντική Χειρουργική με Απομόνωση και Έμφαση στη Λεπτομέρεια

Στο Οδοντιατρείο μας στη Λάρισα χρησιμοποιούμε τις πλέον σύγχρονες μεθόδους και ενημερωμένα οδοντιατρικά πρωτόκολλα ώστε να επιτύχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα σε κάθε οδοντιατρική θεραπεία.

Για παράδειγμα, η απομόνωση δοντιών προσφέρει τις πλέον ιδανικές συνθήκες απουσίας υγρασίας και μικροβίων στο πεδίο εργασίας και αποτελεί καθοριστικό παράγοντα επιτυχίας, ώστε οι ασθενείς μας να απολαμβάνουν μακροχρόνιο αποτέλεσμα σε κάθε οδοντιατρική θεραπεία.